Wanneer de palliatieve fase lang duurt, borrelen alledaagse vragen op over zingeving. Wat betekent mijn leven nu? Hoe voorkom ik dat mijn woning een ziekenhuiskamer wordt? Over dit soort vragen organiseert Agora een online sessie met gastsprekers Peter Henk Steenhuis en Lottie van Starkenburg.

De palliatieve fase begint op het moment dat iemand te horen krijgt dat hij/zij een ongeneeslijke aandoening heeft. Dat kan enkele dagen, weken, maar ook jaren duren. Agora wil dat mensen al die tijd kunnen léven tot het einde. En dat er voldoende aandacht is voor hun zingevingsvragen. In dat kader begeleidt Guido Schürmann, beleidsadviseur zingeving, namens Agora deze videosessie. Daarin gaan gastsprekers Peter Henk Steenhuis en Lottie van Starkenburg in gesprek over alledaagse zingeving voor mensen in de palliatieve fase.

Voor wie?

De sessie is voor alle vrijwilligers en professionals in de zorg en het sociaal domein die werken met mensen in de palliatieve fase en/of hun naasten, en die meer willen weten over zingeving.

Programma

Agora houdt de sessie op donderdag 22 april online (via Zoom), van 15.00 tot 16.30. Het volledige programma met de tijden is te vinden op de website van Agora.

Aanmelden

Deelname aan de videosessie is gratis. Aanmelden kan via 1SociaalDomein.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website