Wilt u een projectidee indienen op thema 1 'Versterking eigen rol zieke werknemer' binnen de subsidieoproep 'Verbetering kwaliteit poortwachtersproces - programmalijn 2'? Tijdens deze matchmakingbijeenkomst krijgen werknemers-, patiëntenorganisaties en onderzoeksinstellingen de mogelijkheid om digitaal met elkaar in contact te komen.

 

Aanmelden

Meld u uiterlijk 2 oktober via poortwachter@zonmw.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met een link naar deze digitale matchingbijeenkomst en een format waarin u uw expertise en een korte beschrijving van het projectidee dat u wilt indienen kunt invullen.

Over de subsidieoproep 'Verbetering kwaliteit poortwachtersproces - programmalijn 2'

Op 22 september verschijnt de subsidieoproep ‘Verbetering kwaliteit poortwachtersproces – programmalijn 2’. Hiermee stimuleren we onderzoek naar de verbetering van de re-integratie van werknemers. Het gaat om het (door)ontwikkelen en uittesten van interventies en kennisontwikkeling.
Programmalijn 2 bestaat uit deze drie thema’s:

  1. versterking eigen rol zieke werknemer
  2. bevordering en implementatie van vernieuwende re-integratiegerichte interventiesaanpak
  3. facilitering van aanpassingen in van arbeidsorganisaties

Informatiebijeenkomst Verbetering kwaliteit poortwachtersproces Programmalijn 2

Mogelijk ook interessant voor u: op 6 oktober (13:30-15:00) organiseren we via WebinarGeek een informatiebijeenkomst over de subsidieoproep 'Verbetering kwaliteit poortwachtersproces – programmalijn 2'.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze themapagina Terugkeer naar werk bij gezondheidsproblemen of op de programmapagina Verbetering kwaliteit poortwachtersproces.

 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website