Werkt u bij een onderzoeksinstelling of een organisatie die zich richt op het verbeteren van het re-integratieproces van werknemers? Tijdens onze digitale informatiebijeenkomst hoort u alles over onze subsidieoproep 'Verbetering kwaliteit poortwachtersproces - programmalijn 2' en krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen.

 

 

Dit is wat we gaan doen tijdens het webinar

  • Toelichting op de subsidieoproep Verbetering kwaliteit poortwachtersproces – programmalijn 2  door ZonMw (verschijnt op 22 september)
  • Ingaan op (vooraf gestelde) vragen van deelnemers

Aanmelden

Meld u aan via WebinarGeek. We verzoeken u vriendelijk om via het aanmeldformulier alvast een vraag te stellen die u heeft over de subsidieoproep en graag beantwoord krijgt tijdens de bijeenkomst. U kunt zich aanmelden tot vrijdag 2 oktober. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met een persoonlijke link om het Webinar op 6 oktober te bekijken. U heeft Google Chrome nodig om het webinar goed te kunnen volgen.

Over de subsidieoproep

Op 22 september verschijnt de subsidieoproep ‘Verbetering kwaliteit poortwachtersproces – programmalijn 2’. Hiermee stimuleren we onderzoek naar de verbetering van de re-integratie van werknemers. Het gaat om het (door)ontwikkelen en uittesten van interventies en kennisontwikkeling. Programmalijn 2 bestaat uit deze drie thema’s:

  1. versterking eigen rol zieke werknemer
  2. bevordering en implementatie van vernieuwende re-integratiegerichte interventiesaanpak
  3. facilitering van aanpassingen in van arbeidsorganisaties

Matchmakingbijeenkomst op thema 1 ‘Versterking eigen rol zieke werknemer’

Mogelijk ook interessant voor u: op 8 oktober (13:30-15:00) organiseren we via Zoom een matchmakingbijeenkomst op thema 1 'Versterking eigen rol zieke werknemer'.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze themapagina Terugkeer naar werk bij gezondheidsproblemen of op de programmapagina Verbetering kwaliteit poortwachtersproces.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website