Afbeelding van symposium onderwijs palliatieve zorg

In zorgopleidingen en -praktijk ligt de focus nog veel op behandeling van ziekte, in plaats van kwaliteit van leven. Tijd om kennis over palliatieve zorg meer plek te geven. Word onderdeel van de optimalisatieslag en meld u aan!

Het onderwijsraamwerk 2.0 is klaar en we werken momenteel aan de doorontwikkeling van de toolbox met onderwijsmaterialen, de catalogus met het compleetste overzicht van alle scholingen in palliatieve zorg en een landelijke infrastructuur voor interprofessionele samenwerking. Kortom, straks staat alles klaar om de optimalisatieslag te maken en we hopen dat u daaraan mee wilt doen!

Programma

Het symposium start met een indrukwekkend verhaal van 2 ervaringsdeskundigen. Daarna staan er paneldiscussies op de planning, als ook een interactieve workshop met vragen als 'Wat had beter gekund?' en 'Hoe kunnen zorgprofessionals zich bekwamen om de kwaliteit van leven beter te borgen?'.

Het volledige programma volgt nog. Meer informatie is te vinden op de website van O2PZ.

Aanmelden

U kunt u alvast aanmelden voor het symposium. Dan wordt u op de hoogte gehouden van de verdere invulling van het programma.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website