Dokters van morgen leren vandaag hoe zij straks patiënten kunnen helpen die niet meer genezen. Maar hoe ziet onderwijs over palliatieve zorg er eigenlijk uit? In dit symposium krijgen zorg- en onderwijsprofessionals de ruimte om van elkaar te leren.

HOOP: Hulp bij Onderwijs Over Palliatieve zorg

Vanwege de huidige coronarichtlijnen vindt het symposium HOOP: Hulp bij Onderwijs Over Palliatieve zorg online plaats. Hiermee willen we artsen en docenten – en andere betrokkenen bij het medisch onderwijs – ruimte bieden om op een veilige manier van en met elkaar te leren.

In het programma is volop aandacht voor het integreren van palliatieve zorg in de onderwijspraktijk: van leerlijn tot ‘laaghangend fruit’. Ook kijken we onder meer naar samenwerking tijdens en ná het PASEMECO-project. Het symposium vindt plaats van 14.00 tot circa 17.30 uur.

Online programma

Bekijk hier het online programma van het symposium.

Voor wie?

Het symposium is bedoeld voor artsen en docenten in het medisch onderwijs, en anderen die betrokken zijn bij medisch onderwijs (wo, wo+) zoals onderwijsontwikkelaars, curriculumcoördinatoren en opleidingsmanagers.

Aanmelden

Deelnemen aan het symposium is kosteloos. Via het formulier onderaan deze pagina kun je je aanmelden. Je ontvangt dan tijdig de links naar de online sessies via e-mail.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website