Bent u expert of ervaringsdeskundige in OneHealth? Kom dan naar ons jaarlijkse symposium van Kennisplatform Veehouderij en humane gezondheid. Met u praten we daar graag over circulaire landbouw in relatie tot veehouderij en humane gezondheid. Tot ziens op 14 oktober in Arnhem!

Symposium

Het Kennisplatform Veehouderij en humane gezondheid organiseert haar jaarlijkse symposium op locatie! Op dit symposium staan wetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken over circulaire landbouw in relatie tot veehouderij en de humane gezondheid centraal. Het symposium is voor experts en ervaringsdeskundigen op het gebied van OneHealth (veterinaire gezondheid, humane gezondheid en gezondheid vanuit milieuperspectief).

Kennisplatform Veehouderij en humane gezondheid

ZonMw vormt samen met RIVM, Wageningen University & Research, UU, GGD GHOR Nederland, Omgevingsdienst NL dit kennisplatform. Deze partners bundelen hun kennis over de effecten van veehouderij op de humane gezondheid met als doel de wetenschappelijke informatie over het onderwerp gezamenlijk te duiden en beschikbaar te maken voor professionals.

Wilt u meer weten?

Meer informatie vindt u via de webpagina van het Kennisplatform. Binnenkort vindt u op die webpagina meer informatie over het programma en aanmelding. En volg het symposium via #kvhgsymposium2022 op social media.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website