Graag toosten we samen met alle betrokkenen van het ZonMw-programma 'Tussen Weten en Doen' op de mooie opbrengsten. Het belooft een feestelijke en inspirerende slotbijeenkomst te worden! Dagvoorzitter Inge Diepman maakt samen met alle aanwezigen de balans op. We bespreken wat er is gerealiseerd en sluiten de middag af met een blik op de toekomst.

Programma en meer informatie

In maart is de save the date verstuurd naar alle betrokkenen. In juni ontvangen zij de uitnodiging met het programma en de mogelijkheid om aan te melden. Heeft u een vraag? Stel deze dan via: tussenwetenendoen@zonmw.nl.

Over Tussen Weten en Doen  

De afgelopen negen jaar heeft het programma ‘Tussen Weten en Doen II’ gezorgd voor veel beweging in het wetenschappelijk onderzoek voor de verpleging en verzorging. De focus lag op:

  • uitbouwen onderzoeksinfrastructuur voor wetenschappelijk onderzoek verpleging en verzorging;
  • wetenschappelijk onderbouwen van verpleegkundige en verzorgende interventies en strategieën;
  • verhogen van de kwaliteit van het verpleegkundig en verzorgend handelen.

Daarnaast zijn er tien gepromoveerd verpleegkundig onderzoekers opgeleid tot verpleegkundig leider. Om het verschil te maken in verpleegkundig onderzoek. Dit jaar start de tweede groep.

Binnen de zeven onderzoekslijnen en vier projecten stimuleerden we onderzoekers, om praktisch onderzoek te doen waar collega’s in de praktijk veel aan hebben. De resultaten volgen in de artikelenreeks.

Lees meer over Tussen Weten en doen II deel 2 (2010-2019)

 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website