Denk je met ons mee over de toekomst van essentiële verpleegkundige zorg, verpleegkundig leiderschap en de brug tussen onderzoek, onderwijs & praktijk? Wij nodigen je van harte uit voor onze feestelijke en inspirerende slotbijeenkomst op 1 november 2019 in Utrecht.

De afgelopen 9 jaar heeft het programma Tussen Weten en Doen II gezorgd voor veel beweging in het wetenschappelijk onderzoek voor de verpleging en verzorging. Dagvoorzitter Inge Diepman maakt samen met alle aanwezigen de balans op. We praten je bij over wat er is gerealiseerd en sluiten de middag af met een blik op de toekomst.

Programma

Het accent van de bijeenkomst ligt op het delen van de geleerde lessen en een verkenning voor de toekomst. Vanaf 11.30 uur ben je van harte welkom voor de inlooplunch. Om 12.30 uur starten we met het inhoudelijke programma. En om 17.00 uur brengen we een gezamenlijke toost uit op de opbrengsten van Tussen Weten en Doen. Benieuwd wie er spreken? Bekijk het volledige programma via www.zonmw.nl/twd-slotbijeenkomst.

Inschrijven

Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos en inclusief netwerklunch en -borrel. Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier op www.zonmw.nl/twd-slotbijeenkomst. Tijdens het aanmelden maak je een keuze welke interactieve parallelsesie je wilt volgen. Let op VOL = VOL.

Meer informatie

 

.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website