Hoe kan technologie helpen om zorg en ondersteuning slimmer en efficiënter in te richten? Daar gaan we het over hebben tijdens het webinar ‘Slimmer thuis #HoeDan?!’. Tijdens deze bijeenkomst vertellen diverse gasten over hoe technologie kan helpen om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. En laten we zien hoe technologie kan helpen om mensen weer eigen regie te geven en mantelzorgers of zorgverleners te ontlasten, zodat zij tijd hebben voor wat écht belangrijk is: het menselijk contact.

Aanmelden

Wie er precies komen spreken? Dat maken we binnenkort bekend. Wil je online aanschuiven? Meld je dan aan via bovenstaande button op deze pagina. Let op: je moet inloggen op de website van de Slimme Zorg Estafette om jezelf aan te kunnen melden.

Je kan ook op locatie aanwezig zijn, hiervoor is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wil je erbij zijn, mail dan naar slimstehuis@ledenvereniging.nl.

ZonMw en Het Slimste Huis

Dit webinar wordt georganiseerd door ZonMw in samenwerking met Het Slimste Huis in Alkmaar. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van de Slimme Zorg Estafette. Vier weken lang staan innovatie in zorg, welzijn en preventie centraal. Elke week is er een regio aan zet, waarna het stokje wordt doorgegeven aan de volgende regio.

Ben je benieuwd naar wat ZonMw op het gebied van e-health doet? Ga dan naar www.zonmw.nl/e-health Meer weten over Het Slimste Huis? Ga dan naar www.ledenvereniging.nl/het-slimste-huis

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website