Hoe maken we de samenleving sterker? Door te investeren in de talenten en inzet van jongeren die vrijwillig iets doen voor een ander. En door ze in staat te stellen om maatschappelijke impact te hebben. Dat is wat de Rijksoverheid met maatschappelijke diensttijd (MDT) voor ogen heeft. Wat betekent MDT voor u en uw organisatie? Wilt u meedenken met het ontwerp MDT? Wat heeft u nodig om aan de slag te gaan met MDT? We nodigen u van harte uit voor de bijeenkomst ‘’MDT in de regio’’. Ook kunt u tijdens de bijeenkomst ervaringen van jongeren en organisaties die al in de praktijk met MDT experimenteren en praktische tips en trucs verwachten.

Werkt u bij een gemeente, provincie of een gemeentelijk of provinciaal samenwerkingsverband? Dan bent u van harte welkom. U kunt zich aanmelden via www.MDTinderegio.nl. Op deze website is alle informatie, zoals het programma en verdere details over de locaties en bereikbaarheid te vinden. Deel deze uitnodiging ook vooral in uw eigen netwerk!

Locatie en tijd

12.00 – 17.00 uur op de volgende locaties:

  • 26 november: Het Speelhuis, Helmond
  • 3 december: De Nieuwe Poort, Rotterdam
  • 6 december: Theater Buitensoos, Zwolle
  • 10 december: NBC Congrescentrum, Nieuwegein

Doelgroep

Medewerkers van gemeenten, samenwerkingsverbanden en provincies uit de domeinen zorg, onderwijs en werk.

Kosten

Gratis

Aanmelden

Bent u erbij? Deelname is gratis, maar vol is vol. Per locatie hebben we plaats voor maximaal 100 personen. Aanmelden kan via https://www.mdtinderegio.nl/
 

Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website