Op 16 februari 2023 organiseert het ZonMw-programma Voor elkaar! weer een projectleidersbijeenkomst. Dé perfecte gelegenheid om bij te praten, kennis uit te wisselen en meer te leren over impact en bereik binnen de patiëntenbeweging. Bent u er bij?

Let op: deze bijeenkomst is alleen bedoeld voor mensen die betrokken zijn bij een project uit het programma Voor elkaar!

Het programma

De projectleidersbijeenkomst vindt plaats op 16 februari tussen 10.00 en 16.00 uur op het ZonMw-kantoor in Den Haag (Laan van Nieuw-Oost Indië 334). De bijeenkomst vindt alleen fysiek plaats; er wordt niet gestreamd. Het programma ziet er als volgt uit:

10:00 uur    Inloop
10:30 uur    Welkom door dagvoorzitter, terugblik en vooruitblik
10:45 uur    Paneldiscussie
12.00 uur    Thema’s subsidierondes
12.30 uur    Lunch
13.15 uur    Workshop Impact
15:00 uur    Netwerksessie
15:45 uur    Afsluiting
16:00 uur    Borrel

Aanmelden

Wilt u bij deze projectleidersbijeenkomst aanwezig zijn? Meldt u dan aan via dit formulier. Hierin kunt u ook aangeven of u bijvoorbeeld een tolk of andere voorzieningen nodig heeft om aanwezig te kunnen zijn. De projectleidersbijeenkomst staat open voor iedereen die betrokken is (geweest) bij een project gefinancierd vanuit het programma Voor elkaar!

Contact en meer informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Stuur dan een bericht naar voorelkaar@zonmw.nl. Wilt u meer weten over het ZonMw-programma Voor elkaar? Ga dan naar www.zonmw.nl/voorelkaar

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website