Tijdens deze online informatie- en matchmakingsbijeenkomst hoort u alles over de subsidieronde ‘Preventie in transitie: complexiteit omarmen en veerkracht versterken’ (open vanaf 26 augustus). Het gaat om onderzoek naar het bevorderen van veerkracht op het gebied van fysieke en mentale gezondheid.

 

 

Opstarten van consortia

Gezondheids- en sociale wetenschappers kunnen met deze subsidie nieuwe samenwerkingen opstarten (consortia) met experts op het gebied van complexiteitsbenaderingen. We bieden tijdens deze bijeenkomst dan ook de gelegenheid tot matchmaking.

Over de subsidieoproep

Met deze subsidie (open vanaf 26 augustus) willen we komen tot innovatieve kennis over een brede inzet van preventie in ons gezondheidssysteem met behulp van complexiteitsbenaderingen. Waardoor de veerkracht op het gebied van mentale en fysieke gezondheid van burgers wordt versterkt, met gelijke kansen op goede gezondheid voor iedereen.

Aanmelden

Meld u aan vóór 16 september via dit aanmeldformulier. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u per mail de link om de bijeenkomst digitaal bij te wonen.

LinkedIn groep

Voor deze subsidieronde hebben we de LinkedIn groep ZonMw Preventie en complexiteit-Matchmaking aangemaakt, waarvoor we u van harte uitnodigen. Het is een plek voor kennismaking/matchmaking en kan doorlopend gebruikt worden (niet verplicht).

Meer informatie

Lees meer over de subsidieoproep in deze vooraankondiging.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website