oog

Als je blind of slechtziend bent kom je heel wat uitdagingen tegen in deze visueel ingestelde samenleving. Wat doet dit met je? Hoe werkt dat door in je relaties met je naasten? En hoe kun je daarbij ondersteund worden? Die vragen staan centraal tijdens de Ontmoetingsdag van InZicht op 7 maart 2019.

Het doet wat met je

Blind of slechtziend zijn levert de nodige obstakels en uitdagingen op. Veel mensen met een visuele handicap gaan daar goed mee om, maar voor sommigen is dat lastiger. Die krijgen bijvoorbeeld te maken met psychische problemen. Dat werkt door bij hun naasten, maar ook bij de professionals die met hen werken.
Hoe ga je daar mee om? Welke kennis en antwoorden zijn er vanuit wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek? Daarover gaan onderzoekers, zorgprofessionals én mensen uit de doelgroep met elkaar in gesprek op de Ontmoetingsdag van InZicht op 7 maart 2019. We nodigen je van harte uit!

Schrijf je snel in! Stuur een email naar: backofficekei@visio.org

Praktische informatie

Deelname aan deze dag is gratis. De ontmoetingsdag duurt van 10.00 tot 17.00 uur. We komen bijeen op een locatie in het centrum van het land die gemakkelijk te bereiken is met de auto en met het openbaar vervoer. Deze locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Meer informatie en het programma kunt u binnenkort vinden op de websites van Bartiméus, Visio, Robert Coppes, Oogvereniging en InZicht (webpagina ZonMw).

Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website