Graag nodigen we je uit voor de – online – landelijke werkconferentie HOE DAN?, een initiatief van het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid van het ministerie van VWS.

HOE DAN? is een combinatie van een inspirerende UP! talkshow van een uur in de ochtend en vanaf 14 uur interactieve werksessies en lezingen in de middag. Het programma is online te volgen in combinatie met een netwerk-app.

Samenwerking

HOE DAN? is gericht op het vinden van nieuwe samenwerking op het gebied van eenzaamheid onder ouderen – lokaal. Vorig jaar stond HOE DAN? al in het teken van Noord- en Zuid-Nederland; op 10 en 12 november staan de regio’s Oost en West centraal.

Nieuwe contacten

Tijdens het interactieve programma kom je in contact met aansprekende voorbeelden en ga je zelf actief aan de slag met een nieuw netwerk, dus je doet gegarandeerd nieuwe contacten op.

Programma dinsdag 10 november: met initiatieven uit Oost-Nederland

Programma donderdag 12 november: met initiatieven uit West-Nederland

Voor wie

HOE DAN? is gericht op beleidsmakers, professionals uit overheid, zorg en welzijn, (sociaal) ondernemers, initiatiefnemers van maatschappelijke en culturele initiatieven, ouderen en vrijwilligers – die zich willen inzetten rond eenzaamheid onder ouderen.

Aanmelden en kosten

Deelname is gratis. Meld je wel tijdig aan – voor de werksessies geldt een maximum aantal deelnemers.

VWS | UP!

HOE DAN? is een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en UP!, een landelijke beweging met een nieuwe kijk op ouder worden. De UP! talkshow wordt gepresenteerd door Hadassah de Boer.

Wie nodig jij uit?

Weet je collega’s, vrienden of kennissen die ook in dit event geïnteresseerd kunnen zijn? Wie zou u daar willen ontmoeten, of voor wie zou dit evenement waardevol kunnen zijn? Stuur de uitnodiging dan door. De uitnodiging is hier als pdf te downloaden. Door lokaal samen te werken staan we sterker in de aanpak van eenzaamheid en kunnen we meer doen voor ouderen die het nodig hebben.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website