Op vrijdag 10 september 2021 is het de Dag van de Scheiding en organiseert het Kenniscentrum Kind en Scheiding een online Inspiratiecafé Scheiding. Tijdens de online bijeenkomst gaat Frénk van der Linden (schrijver van 'En altijd maar verlangen - De liefdesoorlog van mijn ouders') in gesprek met scheidingsexperts over ontwikkelingen op het gebied van hulp bij scheiding.

Presentatie onderzoek

Kennisnetwerk Jeugd Haaglanden presenteert het rapport over het onderzoek naar de meerwaarde van het Kenniscentrum Kind en Scheiding.

Onderzoek en ervaringen in de praktijk

Frénk van der Linden gaat met tafelgasten: André Rouvoet, Priscilla Stikkolorum (gemeente Rijswijk), advocaat Maartje Braat en Wendy van Vliet (Kenniscentrum Kind en Scheiding) in gesprek over de uitkomsten van het onderzoek en de ervaringen in de praktijk.

ScheidingsATLAS

ScheidingsATLAS is een training voor ouders die gaan scheiden of in scheiding liggen. Het is een unieke training omdat het preventief ingezet kan worden, gericht is op psycho-educatie gecombineerd met steun, op basis van wetenschappelijk kennis opgezet is en een training is die ouders individueel kunnen volgen. Experts van TNO en het Kenniscentrum Kind en Scheiding gaan met Frénk van der Linden in gesprek over de waarde van deze training voor gescheiden ouders.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan hier via de website van het Kenniscentrum Kind en Scheiding.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website