Onderzoeksprogramma ggz

ZonMw organiseert op woensdag 3 april tijdens het NVvP Voorjaarscongres een sessie over de subsidiemogelijkheden voor onderzoek. Het NVvP Voorjaarscongres heeft dit jaar als thema 'Psychiatrie van de toekomst' en vindt van 3 t/m 5 april plaats in Maastricht.

 

Sessie ZonMw over subsidiemogelijkheden voor onderzoek

woensdag 3 april, 14.00-15.30 uur
In navolging op de succesvolle sessie tijdens het Voorjaarscongres 2018, organiseert ZonMw op woensdag 3 april een sessie waarin de voor de psychiatrie relevante subsidieprogramma’s worden toegelicht. Een commissielid van het Onderzoeksprogramma ggz licht het beoordelingsproces toe en beantwoordt uw vragen.

Parallelsessie ZonMw-fellows

vrijdag 5 april, 8.30-10.00 uur
Op vrijdag 5 april organiseren 5 fellows die subsidie hebben ontvangen vanuit het Onderzoeksprogramma ggz een parallelsessie. 3 fellows doen, elk op hun eigen wijze, innovatief onderzoek naar het optimaliseren van behandeling voor patiënten. De 2 andere fellows richten zich op het doorontwikkelen en toepassen van de netwerkbenadering van psychopathologie. In deze sessie zullen de fellows hun onderzoek toelichten en de eerste resultaten uitlichten. De sessie wordt voorgezeten door Thea Heeren, commissielid van het Onderzoeksprogramma ggz.

Daarnaast bespreken fellows Derek de Beurs en Joran Lokkerbol hun onderzoek ook tijdens de parallelsessie S3 'De (on)mogelijkheden van big data in de ggz. Concrete voorbeelden uit alle echelons.' op woensdag 3 april.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website