Onderzoeksprogramma ggz

2 praktijkfellows en 3 multidisciplinaire fellows, die subsidie hebben ontvangen vanuit het Onderzoeksprogramma ggz, organiseren op 5 april tijdens het NVvP Voorjaarscongres een parallelsessie waarin zij vertellen over hun onderzoek naar vroege herkenning en gepersonaliseerde zorg in de ggz. Het NVvP Voorjaarscongres heeft dit jaar als thema 'Psychiatrie van de toekomst' en vindt van 3 t/m 5 april plaats in Maastricht.

 

Parallelsessie ZonMw-fellows

vrijdag 5 april, 8.30-10.00 uur
In deze sessie vertellen 5 fellows, die subsidie hebben ontvangen vanuit het Onderzoeksprogramma ggz, over hun onderzoek. Ook lichten zij de eerste resultaten uit. 3 fellows doen, elk op hun eigen wijze, innovatief onderzoek naar het optimaliseren van behandeling voor patiënten. De 2 andere fellows richten zich op het doorontwikkelen en toepassen van de netwerkbenadering van psychopathologie.
De sessie wordt voorgezeten door Thea Heeren, commissielid van het Onderzoeksprogramma ggz.

Daarnaast bespreken fellows Derek de Beurs en Joran Lokkerbol hun onderzoek ook tijdens de parallelsessie S3 'De (on)mogelijkheden van big data in de ggz. Concrete voorbeelden uit alle echelons.' op woensdag 3 april.

Sessie ZonMw over subsidiemogelijkheden voor onderzoek

woensdag 3 april, 14.00-15.30 uur
In navolging op de succesvolle sessie tijdens het Voorjaarscongres 2018, organiseert ZonMw op woensdag 3 april een sessie waarin de voor de psychiatrie relevante subsidieprogramma’s worden toegelicht. Een commissielid van het Onderzoeksprogramma ggz licht het beoordelingsproces toe en beantwoordt uw vragen.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website