We zijn met MDT weer in een nieuwe fase gekomen. Vanuit het netwerk en partijen daarbuiten komen steeds meer met ideeën/initiatieven om met elkaar MDT te versterken en organiseren. We willen deze energie zo goed mogelijk faciliteren. Met elkaar komen we tot een nog betere positionering van MDT. Elke zes weken organiseren we deze MDT netwerkbijeenkomst waarbij jij zelf een deelsessie kan organiseren of je sluit aan bij een thema dat jou interesseert. De thema’s bepaal jij en anderen vanuit het netwerk.

Lerend netwerk

We creëren met MDT een landelijk dekkend lerend netwerk, waarin aanbod is voor iedere jongere. Door gemeenschappelijke leren na te streven, zorgen we ervoor dat MDT zich door ontwikkelt, sensitief blijft voor wat er in de samenleving speelt en bovendien de kwaliteit blijft bieden, die MDT voor jongeren haar betekenis geeft.

Programma

Het programma voor de bijeenkomst op 12 mei maken we graag met jullie. De volgende onderwerpen bespreken we in ieder geval graag: co-financiering, community management en de MDT-academie.

Deel jouw praktijkvoorbeeld of ga aan de slag rondom een thema dat jij belangrijk vindt!

Wil je aan één van deze onderwerpen bijdragen dan horen we dat graag. Maar draag ook vooral jouw actuele thema/onderwerp uit de praktijk die aansluit bij de principes. Wie wil een sessie leiden en zijn of haar voorbeeld delen als start van de deelsessie? Om vervolgens met een kleine groep hierover in gesprek te gaan.
Meld je aan door een mail te sturen naar mdt@minvws.nl. Dit kan tot 27 april as.
 
Om je alvast op weg te helpen en je te inspireren hieronder alvast de principes voor het MDT-netwerk:

  • We werken vanuit de opgave
  • We werken in multidisciplinaire teams
  • We werken in co-creatie
  • We werken vanuit de energie
  • We werken lerend en iteratief

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier. Je kan deze uitnodiging uiteraard ook delen met jouw netwerk.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website