Tijdens deze informatie- en matchmakingsbijeenkomst wordt consortiumvorming gestimuleerd voor de NWA-subsidieoproep ‘Veiligheidsbeoordeling via proefdiervrije modellen’. Voor deze subsidieoproep staat acceptatie en implementatie van bestaande proefdiervrije modellen centraal.

 

Vormen van consortia

Deze NWA-subsidieoproep roept kennisinstellingen, maatschappelijke stakeholders en praktijkpartijen op tot het vormen van brede consortia die samenwerken in een omvangrijk onderzoeksproject. In een consortium is de hele kennisketen van fundamenteel tot toegepast en praktijkgericht onderzoek vertegenwoordigd, evenals expertise vanuit verschillende onderzoeksdisciplines en partners van buiten de wetenschap.

Consortia kunnen tot 7 oktober 2021 een initiatief indienen. De deadline voor volledige aanvragen is 17 februari 2022. De verplichte matchmakingsbijeenkomst, om consortiumvorming te bevorderen, vindt op donderdag 28 oktober 2021 plaats.

Over de subsidieoproep

Deze subsidieoproep roept inter- en transdisciplinaire consortia op om op een geïntegreerde manier bij te dragen aan het verder brengen van de acceptatie en implementatie van bestaande proefdiervrije modellen, inclusief de bijbehorende wet- en regelgeving.

Aanmelden

Meld u aan vóór 28 oktober bij het oline Matchmakingsplatform, (LET OP: de starttijd is nog onder voorbehoud). Hier vindt u meer informatie over de subsidieoproep, het voorlopige programma en kunt u alvast kennismaken met andere deelnemers.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website