uitstalling van groente en fruit in bakken in een supermarkt

Op 1 november 2022 faciliteert NWO een matchmakingsbijeenkomst in Utrecht voor de subsidieoproep (call) 'Veilige en gezonde voeding en voedselsystemen'.

Op 19 september 2022 stelde NWO de subsidieoproep open. Als u van plan bent een vooraanmelding voor 17 januari 2023 in te dienen, raden wij u aan om aan deze bijeenkomst deel te nemen. Uiteraard is deelname niet verplicht.

Interdisciplinaire samenwerking

Matchmaking in het KIC 2020-2023 heeft als doel om onderzoekers uit verschillende wetenschapsdisciplines (alfa, bèta, gamma; inclusief hogescholen) en praktijkorganisaties bij elkaar te brengen en te verbinden, om zo tot interdisciplinaire onderzoeksvoorstellen te komen.

Wilt u meer weten?

Meer informatie over het programma en de mogelijkheid om in te schrijven voor deze bijeenkomst, is te vinden op de NWO-website. Deze pagina is ook in het Engels beschikbaar.

Lees meer informatie over de subsidieoproep, over KIC en over de samwenwerking hiervoor tussen ZonMw en NWO in ons nieuwsbericht over de subsidieoproep (ook beschikbaar in het Engels) en op onze webpagina over voeding en gezondheid.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website