Het denken over en werken aan implementatie van onderzoeksresultaten roept vaak veel vragen op. Het Onderzoeksprogramma ggz organiseert daarom een masterclass waarin de implementatie van onderzoeksresultaten in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) centraal staat.

Het doel van effectieve implementatie is dat de eindgebruikers – cliënten en naasten – profiteren van het beleid en de handelingen. Nieuwe informatie en inzichten verspreiden zich echter niet vanzelf. De weg naar de praktijk duurt vaak lang. Tijdens de masterclass worden daarom door verschillende experts sessies gegeven over het invoeren, opschalen en implementeren van innovaties. Hierbij kan gedacht worden aan implementatietools, het verkrijgen van financiering binnen de huidige wet- en regelgeving van de ggz en de implementatie van e-health. 

Deelname aan de masterclass is kosteloos. Inschrijving staat open voor alle geïnteresseerden en in het bijzonder voor de projectleiders van het Onderzoeksprogramma ggz. Houd de datum daarom vast vrij in uw agenda. 

Meer informatie over de masterclass en de inschrijving volgt binnenkort.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website