Dit jaar is het thema 'Zorg goed voor jezelf!'. Wat heb jij nodig om je vak goed en plezierig uit te oefenen? Hoe behouden we jonge verpleegkundigen? Hoe blijf je als oudere verpleegkundige vitaal? En hoe kunnen verschillende generaties goed met elkaar samenwerken?

Programma

Het programma bestaat uit 3 delen:

  • Plezier in het werk (incl. uitreiking Lof der Verpleegkunst prijs)
  • Vitaliteit
  • Behoud van jonge en oudere verpleegkundigen

Bekijk het volledige programma op de website van de Lof der Verpleegkunst en/of

Download de congresflyer

Doelgroep en accreditatie

Het congres is bedoeld voor verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten, docenten, bestuurders, onderzoekers en studenten. De organisatie heeft accreditatie aangevraagd bij V&VN.

Kosten en aanmelden

De deelnemersbijdrage voor het congres Lof der Verpleegkunst 2022 is € 85,- excl.21% btw. Voor studenten is dit bedrag € 25,- excl.21% btw. Inschrijven is uitsluitend mogelijk via het online aanmeldformulier.

Lof der Verpleegkunst prijs 2022

Wat is verpleegkunst voor jou? Maak een foto hoe jij je vak ziet en aan anderen wilt laten zien en stuur die voor 20 april 202 naar bestuur@lofderverpleegkunst.nl. De 3 beste foto’s komen in de expositie 'Wat een beeld van een verpleegkundige!' én ontvangen een prijs.

Download de flyer over de Lof der Verpleegkunst prijs

ZonMw en verpleging & verzorging

Omdat verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en verzorgenden dé onmisbare zijn schakel in preventie, zorg en ondersteuning, investeert ZonMw in kennis en samenwerking door en voor deze beroepsgroep. Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan een kijkje op het thema verpleging en verzorging op onze website en volg ons op LinkedIn.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website