Na vier succesvolle edities vindt op 5 maart 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht alweer de vijfde Life Sciences & Health publiek-private samenwerking dag (LSH PPS dag) plaats! Wilt u meer weten en geïnspireerd raken doornieuwe samenwerkingsvormen, financieringsmogelijkheden en het nieuwe missie-gedreven innovatiebeleid, thema Gezondheid & Zorg? En daarnaast uw netwerk verder uitbreiden? Meldt u zich dan snel aan voor de LSH PPS dag 2020.

Wat kunt u verwachten?

We bieden tijdens de LSH PPS dag aan onze bezoekers een breed scala aan onderwerpen. Dit jaar is het centrale thema gewijd aan de vier missies uit het thema Gezondheid & Zorg: 1) leefstijl en leefomgeving, 2) toegang tot zorg, 3) mensen met chronische ziekten en 4) dementie. Wat houden deze missies in en hoe kunt u bijdragen of aanhaken? Daarnaast worden er thema’s behandeld die raken aan samenwerking- en financieringsmogelijkheden. Meer informatie over het programma en samenvattingen van de diverse sessies vindt u op onze website.

Voormalig volleyballer Bas van Goor verzorgt dit jaar de plenaire opening. Hij won samen met zijn Olympische ploeg  goud in Atlanta tijdens de Olympische Spelen van 1996. Na zijn carrière in de topsport richtte hij de Bas van Goor Foundation op, waar sporten en diabetes centraal staan.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd en wilt u erbij zijn op 5 maart 2020? Dat kan! De aanmelding is nu geopend en mogelijk via www.aanmelder.nl/lshppsdag2020. Toegang tot dit evenement is gratis, maar registratie verplicht.

Heeft u vragen of opmerkingen over de LSH PPS dag? Deze kunt u sturen naar pps@zonmw.nl

Wij kijken uit naar uw aanwezigheid op donderdag 5 maart 2020 in Utrecht!

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website