Op 8 april 2021 vindt de digitale editie van Jeugd in Onderzoek plaats. Net als voorgaande jaren, staat ook dit jaar kennisuitwisseling en netwerken centraal.

Traditiegetrouw herkent u drie thema’s in het programma van Jeugd in Onderzoek: Wat werkt voor wie en waarom, De kracht van preventie in het sociaal domein en Verbinding onderwijs-jeugdhulp. Naast de drie vaste thema’s kent het programma een jaarlijks wisselend thema. Het extra thema voor deze editie is: Gelijke kansen.

Programma

09.00 - 09.30 uur
Digitale inloop met welkomstvideo en posterpresentaties

09.30 - 12.30 uur
Het programma begint met lezingen, interactieve workshops en netwerktafels. Er zijn, net als u van de fysieke bijeenkomst gewend bent, drie rondes met in totaal meer dan 40 deelsessies waaruit u kunt kiezen. (De deelsessies zijn onder voorbehoud van wijzigingen.)

12.30 - 13.30 uur
Lunch

13.30 - 17.00 uur
Tijdens het middagprogramma spreken onder meer twee inspirerende keynotes: Annemiek Harder, bijzonder hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, en Gwyther Rees, beleidsadviseur bij UNICEF Office of Research – Innocenti. Ook kunt u zich laten inspireren door Sabine Severiens, hoogleraar aan de Erasmus Universiteit en tevens ambassadeur van Jeugd in Onderzoek. De dag wordt afgesloten met een digitale borrel, waar de mogelijkheid is om anderen te ontmoeten.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.jeugdinonderzoek.nl

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op www.jeugdinonderzoek.nl.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website