Bent u aanbieder of inkoper van ondersteuning of zorg en wilt u een e-health toepassing(en) opschalen en borgen? Dan is de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET) wellicht iets voor uw samenwerkingsverband. Meld u nu aan voor de derde informatiebijeenkomst over de SET. Deze zal plaats vinden in Microlab (Strijp S) in Eindhoven.

Meer mensen langer zelfstandig thuis met hulp van e-health

Het op grotere schaal en structureel inzetten van e-health in de reguliere zorg aan en ondersteuning van mensen thuis. Dat is waar de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) over gaat. E-health om het voor:

  • méér mensen mogelijk te maken dat zij langer zelfstandig thuis kunnen wonen.
  • zorgverleners mogelijk te maken een betere kwaliteit van dienstverlening te kunnen leveren met minder werkdruk en meer voldoening.
  • gemeenten en zorgverzekeraars mogelijk te maken om met dezelfde budgetten meer mensen te helpen.

Voor wie is de bijeenkomst bedoeld?

Bent u een aanbieder van zorg en/of ondersteuning (Wmo 2015, Zvw, Wlz (thuis)) en wilt u samenwerken met tenminste één zorginkoper (gemeenten, verzekeraars, zorgkantoren) en andere partijen zoals eindgebruikers (cliënten, mantelzorgers, professionals) of leveranciers van e-health toepassingen? Dan kunt u namens het samenwerkingsverband – het zogenaamde innovatiecluster e-health – een aanvraag voor subsidie indienen.  

Hoe dat moet en wat de spelregels zijn, leggen wij u graag uit tijdens de informatiebijeenkomst.

Voorlopig programma

14:30 uur    Inloop en registratie bezoekers
15:00 uur    Toelichting SET-regeling en SET-up ondersteuning – tevens ruimte voor vragen
15.45 uur    Pauze
16.00 uur    Regionale inbreng en reflectie van RVO
17.00 uur    Netwerk en borrel

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats in het Microlab (Strijp-S), op de 6e etage, Kastanjelaan 400 in Eindhoven. U kunt zich nu inschrijven voor deze bijeenkomst. Toegang is gratis, inschrijving verplicht. Aanmelden kan via dit aanmeldfomulier.

Organisators

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en ZonMw in samenwerking met Slimmer Leven.

Meer informatie

Informatie over de regeling en hoe u de aanvraag kunt indienen vindt u op de RVO SET-pagina. Voor meer informatie over SET-up en andere interessante links kunt u terecht op de ZonMw SET programmapagina.

Heeft u vragen over deze of andere bijeenkomsten? Mail deze dan naar SET@zonmw.nl.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website