Stel: Je wilt een zorginnovatie implementeren in de praktijk. Omdat je deze zelf hebt ontwikkeld. Of je werkt in een zorginstelling en vindt dat dingen anders moeten of kunnen. Je wilt op jouw werkplek eHealth, of een andere verandering doorvoeren. Maar hoe doe je dat?

Het eerste Innovatiecafé van Zorg voor innoveren 2018 is op 8 februari 2018 van 15.00 tot 17.30 uur in Utrecht. De bijeenkomst staat in het teken van implementeren. Hoe zorg je dat nieuwe kennis en innovaties ook daadwerkelijk hun weg naar de praktijk vinden? En wanneer moet je daarover na gaan denken?

Direct in contact met experts

Het Leernetwerk Implementatie is een landelijk netwerk van implementatiedeskundigen dat erop gericht is ervaring en kennis uit te wisselen. Samen beschikken zij over veel informatie en praktijkervaring. Wij brengen jullie graag met elkaar in contact. Een aantal experts zal zichzelf tijdens dit Innovaticafé presenteren. En jij kunt er ter plekke je concrete vragen stellen.

Deel uw vragen

Om het programma van het Innovatiecafé zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw informatiebehoefte, willen wij graag weten tegen welke problemen jij aanloopt als het gaat om implementatie. En waar zou je graag advies over krijgen? Laat het ons weten en stuur je vragen vóór 19 december naar info@zorgvoorinnoveren.nl. Dan kunnen wij ons programma daar ook op aansluiten.

Aanmelden

Aanmelden voor het Innovatiecafé kan via de website van Zorg voor innoveren. Hier vind je ook de meest recente informatie over het programma, dat nog in ontwikkeling is. We zien je graag op 8 februari!

Week van de implementatie

Het Innovatiecafé over implementeren vindt plaats op 8 februari en is onderdeel van de week van de implementatie. Van 5 tot en met 9 februari vinden er door het hele land verschillende activiteiten plaats rondom het thema. Wil je zelf een activiteit organiseren of wil je meer weten over de week van de implementatie? Kijk dan op www.weekvandeimplementatie.nl.

 

 

Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website