Het programma ZonMw Open Competitie richt zich op vrij, fundamenteel onderzoek naar gezondheidszorg en innovatie. Centraal in dit programma staan innovatieve en synergistische samenwerking tussen onderzoeksgroepen en wetenschap met impact op wetenschap en/of maatschappij.

ZonMw hecht veel waarde aan creatieve kennisbenuttingsstrategieën, om stakeholders te inspireren en mobiliseren, en om gebruikers en effectieve eindgebruikers te laten participeren aan wetenschappelijke en maatschappelijke impact. Dit onderdeel telt dan ook voor een belangrijk deel mee in de beoordeling van een aanvraag voor de ZonMw Open Competitie.

Voor wie is de bijeenkomst

De informatiebijeenkomst op 21 september 2021 (ochtend) is bedoeld voor potentiële aanvragers die namens een onderzoeksconsortium zich willen voorbereiden op het onderdeel Kennisbenutting en Participatie van hun aanvraag. Tijdens de bijeenkomst komen de vele vormen van kennisbenutting en participatie in de verschillende wetenschapsgebieden aan bod en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen over dit onderdeel van de aanvraag.

Aanmelden

Gaat u een projectidee indienen voor deze subsidieronde van ZonMw Open Competitie? en heeft u vragen over Kennisbenutting en Participatie? Meld u dan nu aan voor de (online) informatieochtend en stuur uw vragen in via opencompetitie@zonmw.nl.

 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website