Meer weten over de subsidieronde van Vroege Opsporing over proefbevolkingsonderzoek CEM? Op 6 januari 2022 is er vanuit het deelprogramma Vroege Opsporing een subsidieoproep geopend voor een proefbevolkingsonderzoek CEM.

Voor deze ronde organiseert ZonMw een online informatiebijeenkomst op 24 januari 2022 van 10:00 tot 11:30 uur samen met het Ministerie van VWS, RIVM-CvB, Bevolkingsonderzoek Nederland en de Gezondheidsraad. Tijdens de bijeenkomst kunnen er vragen gesteld worden over de inhoud van de oproeptekst en de  procedure van deze ronde. Heeft u interesse in het indienen van een aanvraag binnen deze ronde? Meld u dan snel aan en geef ons alvast uw vragen door!

Bekijk de subsidieoproep

Aanmelden?

Aanmeldingen en vragen voor de bijeenkomst kunnen tot uiterlijk 17 januari 2022 worden gemaild naar vroegeopsporing@zonmw.nl. Graag ontvangen wij bij uw aanmelding uw naam en organisatie. U ontvangt na aanmelding een agendaverzoek en een Zoom-link voor de bijeenkomst.  

Na afloop van de informatiebijeenkomst zullen wij een Frequently Asked Questions (FAQ) overzicht plaatsen op de webpagina van Vroege Opsporing waar de vragen en antwoorden besproken op de bijeenkomst terug te vinden zijn.

 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website