Wilt u meer weten over de subsidieoproepen over verward gedrag? Kom dan op 18 april 2018 naar de informatiebijeenkomst in Utrecht. Tijdens de bijeenkomst lichten we het actieprogramma en de subsidieoproepen toe en beantwoorden we uw vragen. Daarnaast houdt MIND een interactieve presentatie over de inbreng van ervaringsdeskundigen en vertelt één van de projectleiders over zijn ervaringen met het indienen van een projectvoorstel.

Datum en locatie

Woensdag 18 april 2018 van 10.00 tot 13.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. 

Doelgroep

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor (potentiële) subsidieaanvragers.

Kosten en inschrijving

Deelname aan de informatiebijeenkomst is gratis, maar inschrijven is verplicht. U kunt zich inschrijven via het online aanmeldformulier

Programma

De bijeenkomst start plenaire met de presentatie van de subsidieoproepen over verward gedrag. Na een korte pauze vertelt één van de projectleiders over zijn/haar ervaringen met het indienen van een projectvoorstel, gevolgd door een interactieve presentatie over de inbreng van ervaringsdeskundigen en een toelichting op het begrotingsformat voor projecten.

Meer informatie

  • Meer informatie over het actieprogramma vindt u op onze website.
  • Wilt u op de hoogte blijven van subsidierondes, onderzoeksresultaten en ontwikkelingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief Geestelijke gezondheid of volg ons op LinkedIn
  • Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via avg@zonmw.nl of 070 349 52 56.
Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website