Bent u geïnteresseerd in de subsidieoproep van het programma Kwaliteit Kinderopvang? En heeft u na het lezen van de oproep behoefte aan meer informatie? Kom dan op dinsdagochtend 21 februari 2017 naar de informatiebijeenkomst over de subsidieoproep.

Naar de subsidieoproep

Aanmelden voor de bijeenkomst

ZonMw nodigt u uit voor de informatiebijeenkomst op 21 februari 2017. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de subsidieoproep Kwaliteit Kinderopvang. Deze subsidieoproep is gericht op onderzoek naar het verbeteren van de kwaliteit van de kinderopvang. Wat zijn de effecten van kinderopvang op de ontwikkeling van kinderen? En hoe kan een positieve invloed op de ontwikkeling gestimuleerd worden? 

Kennisinstellingen en organisaties voor kinderopvang kunnen samen een subsidieaanvraag indienen. De oproep staat open tot 21 maart 2017 - 14.00 uur.

Volledig programma informatiebijeenkomst

Doel van de subsidieoproep

Het doel van de subsidieoproep is om meer inzicht te krijgen in de effecten van de kinderopvang op de ontwikkeling van kinderen. En in manieren om de kwaliteit van de kinderopvang te verbeteren.

Programma van de informatiebijeenkomst

Jaap de Graaf, voorzitter van de programmacommissie Kwaliteit Kinderopvang heet u welkom. Carlijn Janus vertelt vanuit de opdrachtgever, het ministerie van SZW, over de beleidskaders. Patty Proost, programmasecretaris ZonMw licht het doel en de voorwaarden van de subsidieoproep toe. Vervolgens krijgt u een korte toelichting op ProjectNet en op het indienen van een begroting.
Ook besteden we aandacht aan de samenwerking tussen onderzoek en praktijk. Wij leggen over dit onderwerp een aantal vragen voor aan Wilma Poot en Louis Tavecchio. Wilma Poot is momenteel opleidingsmanager aan de Haagse Hogeschool. Zij heeft jarenlang als manager in de kinderopvang gewerkt en heeft daarnaast de nodige werkervaring in (de programmering en coördinatie van) jeugdonderzoek.  Louis Tavecchio heeft als Emeritus hoogleraar pedagogiek vele jaren onderzoekservaring in de kinderopvang. Ook worden uw eigen ervaringen zeer op prijs gesteld. U wordt uitgenodigd goede voorbeelden van samenwerking tussen onderzoek en praktijk, of juist ‘lessons learned’ te delen. De bijeenkomst sluiten we vervolgens af met een lunch.

Meer informatie

 

 

Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website