Online informatiebijeenkomst over de subsidieoproep voor DoelmatigheidsOnderzoek Open Ronde 2023.

Het programma DoelmatigheidsOnderzoek

Met het programma DoelmatigheidsOnderzoek 2022-2026 maatschappelijk relevante en kwalitatief hoogstaande kennis ontwikkelen over de doelmatigheid, ofwel de meerwaarde in effectiviteit in verhouding tot de kosten, van innovatieve en bestaande niet-farmaceutische interventies.

Subsidieoproep Open Ronde 2023

In de Open Ronde kunt u subsidie aanvragen voor financiering van onderzoek naar de effecten en kosten van niet-farmaceutische zorg. Het gaat om zorg die valt of kan gaan vallen binnen het basispakket van de Zvw (Zorgverzekeringswet) of binnen de Wlz (Wet langdurige zorg). Zowel onderzoek naar bestaande zorg als onderzoek naar innovatieve zorg komt in aanmerking. Centraal staat de doelmatigheidswinst in gezondheid en/of kosten die bereikt kan worden. U moet in uw aanvraag de opzet van de studie met een omschrijving van het type onderzoeksdesign en de PICOt ( Patient, Intervention Comparison Outcome time) helder onderbouwen. Aanvragen worden beoordeeld op relevantie en kwaliteit. Meer weten? Meld u dan aan voor de informatiebijeenkomst.

Aanmelden

Wilt u weten wat we beogen met doelmatigheidsonderzoek en hoe u subsidie kunt aanvragen, meld u dan aan voor deze digitale informatiebijeenkomst.

Datum:  17 juni 2021
Tijd:  10.30 -12.00 uur  
Locatie: Online. U krijgt na inschrijving kort van tevoren een link per mail toegestuurd.

Schrijf u in via het aanmeldingsformulier.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website