Binnenkort opent de tweede open oproep voor de subsidieronde van het programma Voor elkaar! Deze oproep gaat over innovatieve projecten die bevorderen dat patiënten, cliënten en hun naasten het leven kunnen leiden waarvoor zij zelf kiezen. De oproep is gericht op patiënten- en gehandicaptenorganisaties die zich inzetten voor mensen met een (chronische) ziekte of beperking, cliënten uit de ggz en hun naasten.

In voorbereiding op de open subsidieoproep van het programma Voor elkaar!, organiseert ZonMw een informatiebijeenkomst voor potentiële aanvragers. Tijdens deze bijeenkomst kunnen aanvragers vragen stellen over de open subsidieoproep en de procedure daar omheen. De informatiebijeenkomst is van 15:00 tot 16:00 uur op het kantoor van PGOsupport in Utrecht.

Wil je bij deze informatiebijeenkomst zijn, dan kan je jezelf aanmelden door een e-mail te sturen naar participatie@zonmw.nl.

Aansluitend organiseren ZonMw en PGOsupport de workshop ‘Bereid je voor op de subsidieoproep van ZonMw’. Hierin leer je jouw vernieuwende idee verder te onderzoeken en aan te scherpen. Meer informatie over de workshop en de aanmeldmogelijkheden vind je in dit nieuwsbericht.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het programma Voor elkaar? Houd dan de programmapagina van Voor elkaar! in de gaten.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website