Op vrijdag 10 maart vindt er een online informatiebijeenkomst plaats over de subsidieoproep van het NWA synergieprogramma ‘Kwetsbaarheid en weerbaarheid in een online samenleving’. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de subsidieoproep en kunt u vragen stellen aan het programmateam. Ook kunt u andere deelnemers ontmoeten en samenwerkingsmogelijkheden verkennen.



Subsidieoproep ‘Kwetsbaarheid en weerbaarheid in een online samenleving’

Door de coronapandemie is het belang van de online samenleving toegenomen. Daarom staat het omgaan met de langetermijneffecten van de digitalisering van de samenleving in de subsidieoproep ‘Kwetsbaarheid en weerbaarheid in een online samenleving’ centraal. Het doel van het synergieprogramma is het beantwoorden van een deel van de kennisvragen rondom de online samenleving uit de Rijksbrede Kennisagenda om vervolgens op een passende manier om te kunnen gaan met de langetermijneffecten van de versnelde digitalisering van de samenleving. Hierbij wordt gekeken naar zowel de risico’s als kansen die zijn ontstaan op het gebied van onder andere gelijkheid, veiligheid en gezondheid. Ook wordt er aandacht besteed aan de rol en invloed van technologiebedrijven en overheden bij de totstandkoming en ontwikkeling van een online samenleving. Op dit moment staat de subsidieoproep voor de vooraanmelding (fase I) open. De deadline voor het indienen van een subsidieaanvraag is donderdag 6 april 2023, 14:00 uur.

Meld u aan!

Wilt u meer weten over de subsidieoproep? En wilt u in contact komen met andere geïnteresseerden? Meld u dan aan voor de online informatiebijeenkomst op vrijdag 10 maart 2023. De bijeenkomst begint om 09.00 uur en duurt tot ongeveer 11:00 uur. Registreren kan tot woensdag 8 maart.
Klik hier om aan te melden.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website