Zoekt u steun bij een implementatievraagstuk? Loopt u vast bij het invoeren van een interventie? Wilt u advies over het schrijven van een projectvoorstel of implementatieplan? De ZonMw-implementatiespecialisten staan tijdens de Week van de Implementatie op dinsdag 25 januari 2022 van 13.00 tot 16.30 uur voor u klaar.

ZonMw heeft als onderzoekfinancier een breed team van implementatiespecialisten in huis. Zij adviseren over hoe implementatie van resultaten van ZonMw-programma’s vormgegeven kan worden. En ze zijn beschikbaar voor vragen over implementatie vanuit de praktijk.

Spreekuur en plenaire wrap-up

Meld u aan om tijdens een 1-op-1-gesprek uw implementatieprobleem voor te leggen aan 1 van de ZonMw-collega’s. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen. Of meld u aan om aan het plenaire wrap-up deel van de middag mee te doen waar de vragen en adviezen nabesproken worden.

Programma

Van 13.00 tot 16.30 uur organiseren we een Teams- of Zoomvergadering met ruimte voor 10 tot 15 break-outrooms (1 voor elke implementatiespecialist).

13.00-13.30 uur    Plenaire start met introductie over de bedoeling en voorstelrondje ZonMw-implementatiespecialisten.
13.30-15.00 uur    Break-outrooms met 1-op-1-gesprekken tussen deelnemers en ZonMw-implementatiespecialisten.
15.00-15.30 uur    Pauze
15.30-16.30 uur    Plenaire wrap-up. Deze staat ook open voor deelnemers die niet hebben deelgenomen aan de 1-op-1-gesprekken.

Aanmelden

Stuur een mail naar Barbara van der Linden (linden@zonmw.nl) met uw naam, organisatie o.v.v. uw implementatievraag of o.v.v. ik wil graag aan het plenaire deel van de middag meedoen van 15.30-16.30 uur.
Heeft u een implementatievraag? Leg dan kort uit wat het probleem is dat u wilt bespreken en bijvoorbeeld in welke setting het speelt. Zo kunnen we vooraf een keuze maken van een geschikte implementatiespecialist om uw vraagstuk mee te bespreken.

Week van de Implementatie

Van 24 t/m 28 januari 2022 organiseert het Nederlands Implementatie Collectief (NIC) de Week van de Implementatie met als thema Leren en Professionaliseren. Een week lang de focus op implementatie met allerlei activiteiten die implementatie-experts organiseren voor collega’s en iedereen die werkt aan of geïnteresseerd is in implementatie. Ons implementatiespreekuur is 1 van die activiteiten.

Tot ziens in de Week van de Implementatie!

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website