Wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden van Artificial Intelligence en Big Data? Wat gebeurt er al op dit gebied binnen de IMDI consortia, wat kunnen we in de toekomst verwachten en wat kunnen de IMDI consortia daar gezamenlijk in betekenen?

Op deze en andere vragen gaan we in op het IMDI Consortia symposium op 5 maart van 9.30-12.00 uur, in Supernova (Jaarbeurs) te Utrecht. U kunt uzelf aanmelden voor dit symposium door een mail te sturen aan imdi@zonmw.nl.

Aansluitend bent u van harte welkom op de Life Sciences & Health Publiek-private samenwerking dag (LSH PPS dag) op dezelfde locatie. Meer informatie over deze dag, het programma en de mogelijkheid om aan te melden vindt u op de website van de LSH PPS dag www.aanmelder.nl/lshppsdag2020

Voorlopig programma IMDI Consortia

09.30    Welkom
09.35    Actie-agenda Artificial Intelligence; Health RI
09.50    Ervaringen vanuit de CoREs
10.05    Deep learning
10.20    Personal Health Train initiatief
10.35    Decision Support Systeem Dr. Watson
10.50    Informatie over geschikte subsidies
11.00    Brainstorm/matchmaking-sessies met als doel nieuwe projecten en consortia te vormen
11.45    Samenvatting resultaten en afsluiting

IMDI

Het Innovative Medical Devices Initiative (IMDI) is een strategisch Publiek-Privaat Partnership en bestaat sinds 2010. Het richt zich specifiek op de ontwikkeling en toepassing van medische technologie die het toenemend tekort aan zorgpersoneel aanpakt en de toegankelijkheid van zorg in de eigen leefomgeving waarborgt. Juist van medische technologie is op deze gebieden een grote bijdrage te verwachten.

IMDI is een samenwerking tussen ZonMw en NWO-TTW. Bij de verschillende subsidierondes wordt veelvuldig de samenwerking gezocht met andere partijen zoals Health~Holland en de Hartstichting.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website