27 mei 2021 - 11.45-17.00 uur; 28 mei 2021 - 08.30-13.00 uur

Wat is de EIE2021

EIE2021 brengt professionals en organisaties samen die zich bezighouden met het samenbrengen, vertalen en implementeren van wetenschappelijke kennis in de dagelijkse praktijk en beleid.
Deelnemers kunnen rekenen op de laatste inzichten rond implementatie, inspirerende en verrassende gesprekken met internationale collega's en de mogelijkheid om hun internationale netwerk uit te breiden.

Voor wie is de EIE2021?

De EIE2021 is voor professionals werkzaam in de sectoren gezondheid, welzijn, onderwijs of andere maatschappelijke dienstverlening sectoren; Bijvoorbeels als psycholoog, maatschappelijk werker, verpleegkundige, socioloog of econoom. Maar ook onderzoekers, praktijkprofessionals, subsidieverstrekkers en kennisinstituten zijn welkom op het event – net als personen die nieuw zijn in dit veld of al een uitgebreide kennis en ervaring hebben op het gebied van implementatie.

In voorbereiding op de lecture van Jet Bussemaker geven wij u de mogelijkheid een questionnaire in te vullen. We vragen hierin naar uw ervaringen van/met succesvolle participative kennisinfrastructuren.
Vul de questionnaire in.

Op de hoogte blijven

Voor alle informatie en registratie kun je terecht op de website van de EIE2021. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van dit event.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met Pauline Goense of Jos Zandvliet.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website