Welke gemeenschappelijke uitdagingen hebben de ouderenzorg en de gehandicaptenzorg? En wat kunnen zij van elkaar leren? Dat zijn de vragen die centraal staan tijdens het EURECO Forum 2023, dat georganiseerd wordt in Brussel.

Het EURECO Forum vindt plaats op 15 maart in het Renaissance Hotel in Brussel, België. De editie van dit jaar draait om ouderen en mensen met een beperking die langdurig zorg nodig hebben. Tijdens de bijeenkomst gaan we op zoek naar gemeenschappelijke uitdagingen en leermogelijkheden in zorg en ondersteuning. Ons doel: onderzoek en praktijk samenbrengen en van elkaar leren.

Het programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. De bijeenkomst is toegankelijk voor onderzoekers, zorgverleners en iedereen met interesse in het onderwerp. Aanmelden kan via onderstaande button. 

Aanmelden

Let op: de bijeenkomst is Engelstalig.

Over EURECO

EURECO is een Europees samenwerkingsplatform, bestaande uit onderzoekers en zorginstellingen vanuit heel Europa. Het doel van EURECO is om door middel van onderzoek toe te werken naar een inclusieve gemeenschap waarin mensen met een ziekte of beperking gelijkwaardig en volwaardig mee kunnen doen in de samenleving. Dit sluit aan bij het VN-verdrag Handicap. ZonMw is onderdeel van EURECO en werkt daarbij nauw samen met onder andere de EASPD, IASSID en de Universiteit Siegen. Meer informatie over EURECO is te vinden op www.eureco.easpd.eu (Engelstalig)

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website