Het congres biedt de mogelijkheid om experts in palliatieve zorg te ontmoeten, onderzoek te presenteren en bespreken, nieuwe ideeën op te doen en kennis te delen over hoe de behandeling en zorg voor patiënten en hun naasten te verbeteren.

Meer belangstelling voor palliatieve zorg

Wereldwijde belangstelling voor onderzoek naar palliatieve zorg neemt toe. Dit blijkt uit het grote aantal bijdragen dat werd ontvangen voor het laatste EAPC Research Congress. Er waren in totaal 897 abstracts ingezonden uit 55 landen wereldwijd. De toename van het aantal internationale onderzoeksinitiatieven biedt kansen voor samenwerking. De resultaten van dit soort onderzoek dragen bij aan de kennis binnen de palliatieve zorg.

Programma

Het Wetenschappelijk Comité heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan het plannen van het wetenschappelijke programma van het EAPC World Research Congress 2020. Het congres biedt niet alleen wereldexperts op het gebied van palliatieve zorg de mogelijkheid om te spreken. Het grootste deel van het wetenschappelijke programma is gebaseerd op ingezonden abstracts.

Locatie

Het congres wordt gehouden in het congresgebouw Fiera del Mediterraneo in Palermo, Italië.

Kosten

Afhankelijk van de gekozen congresdagen bedragen de kosten 366,- tot 976,- euro.

Aanmelden

U kunt online registreren op de registratiepagina van EAPC World Research Congress 2020

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website