Tijdens de e-health week in 2019 geeft teamlid David Hidajattoellah van het door ZonMw-gefinancierde project 'De Reality Keeper' een workshop over hoe je apps kan ontwikkelen op initiatief van de gebruiker. ‘We hebben het onder andere over ieders rol en de mogelijkheden. Interessant voor cliënten en cliëntenraden maar bijvoorbeeld ook voor beleidsmedewerkers en ict-ers.’

Er zijn steeds meer apps beschikbaar voor de medische sector. De ontwikkeling van ICT technieken verloopt snel. Deze technieken worden steeds meer toegepast op  de ontwikkeling van apps. Maar welke apps zijn er nu eigenlijk en welke ICT-technieken passen zij toe op de apps?

U heeft misschien zelfs wel ideeën voor apps. Patiëntenorganisaties, cliënten of cliëntenraden hebben inzicht in de ICT behoeften van hun leden of de cliënten. Maar hoe kun je hen nu eigenlijk betrekken bij de ontwikkeling van apps?

Programma

Tijdens deze workshop worden verschillende ICT technieken uitgelegd en worden voorbeelden gegeven van apps die de uitgelegde ICT technieken toepassen. Gedurende een interactieve sessie kunt u zelf ideeën voor apps bedenken en uitwerken. Bij deze ideeën voor een app kunnen de uitgelegde ICT technieken worden toegepast. Daarnaast zal worden ingegaan op hoe je nu eigenlijk de leden van patiëntenorganisaties dan wel cliënten (van cliëntenraden) kunt betrekken bij de ontwikkeling van apps.

Doelgroep

Ggz-/zorgprofessionals, ggz-/zorgbeleidsmakers, ervaringswerkers.

Datum en locatie

De workshop vindt op donderdag 24 januari 2018 van 13.00 to 16.30 uur plaats op het kantoor van Adstructie op Veembroederhof 105 te Amsterdam.

De docent is David Hidajattoellah. David is informaticus, statisticus, wiskundige en docent/onderwijskundige. Hij is gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie, machine leren en big data. Hij heeft vele jaren ervaring met de toepassing van informatica in de zorg en het onderwijs.

Kosten en aanmelden

Wilt u erbij zijn? Ga voor meer informatie en aanmelden naar https://adstructie.nl/trainingen. De kosten voor de workshop zijn € 25,- (particulier tarief) en € 65,- (organisatie tarief).

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website