De laatste jaren is het besef gegroeid dat de behandelrelatie een unieke bijdrage levert aan het behandelresultaat. De manier waarop we behandelrelaties met jongeren vormgeven is in de loop der tijd veranderd: aanpassingen in het jeugdstelsel en onze digitale communicatiegewoonten en mogelijkheden hebben impact op het contact met jongeren en hun omgeving. Het blijkt de moeite waard om onze kennis en vaardigheden op dit gebied te bundelen en te vergroten.

'De kracht van de KLIK' brengt u een boeiend en veelzijdig programma over relevante thema's zoals : de maakbaarheid van de klik, de invloed van digitale technologie, motiverende gespreksvoering en meervoudige allianties met multiproblem gezinnen. Naast interactieve lezingen en workshops van praktijkgerichte onderzoekers en hulpverleners, delen jongeren hun visie en eigen ervaringen. Na afloop gaat u naar huis met nieuwe kennis over o.a. recente wetenschappelijke studieresultaten en tips en tricks voor het versterken van de behandelrelatie.

Aanmelden

De reguliere deelnameprijs voor dit congres bedraagt € 185,00. Studenten en professionals in opleiding betalen een gereduceerd tarief van € 95,00. Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen tegen gereduceerd tarief beschikbaar.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij FGzPt, NVvP, VVGN, RSV, V&VN en Registerplein, NVO-NIP, VGCT, en SK Jeugd.

Meer informatie

U kunt meer informatie vinden op de website van Parnassia

 

Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website