Wij heten u van harte welkom op congres Jeugd in Onderzoek! Het congres dat op maandag 13 maart voor de 13e keer georganiseerd wordt heeft als thema 'Werken met het beste bewijs'. In de ochtend spreken 2 internationale keynotes - Michael Little én Louis Cauffman en in de middag kunt u kiezen uit zo'n 40 deelsessies in 3 rondes.

Programma

Het programma van Jeugd in Onderzoek 2017 is opgebouwd uit 2 delen. In de ochtend spreken 2 internationale keynotes: Michael Little, Co-Director at The Dartington Social Research Unit, Londen rond het thema ‘Werken met het beste bewijs’ en  Louis Cauffman, klinisch psycholoog en bedrijfseconoom, over oplossingsgericht werken.

Na de lunchpauze kunt u in 3 rondes kiezen uit zo’n 40 deelsessies in de vorm van netwerktafels, interactieve workshops en lezingen. Gedurende de ontvangst en de pauzes heeft u de mogelijkheid om de postersessies en innovatietafels te bezoeken. Eind december 2016 staan de deelsessies online op de website van het congres.
www.jeugdinonderzoek.nl

Ga voor een impressie van Jeugd in Onderzoek 2016 naar het congresverslag.

Voor wie?

Jeugd in Onderzoek is dé ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij de jeugdsector. Bent u onderzoeker op een universiteit of bij een praktijkinstelling, praktijkprofessional in de JGZ, Jeugdzorg, Sociaal werk of GGZ, (beleids)medewerker bij een instelling, gemeente of landelijke overheid, werkzaam in het onderwijs (PO/VO) of bij opleidingen (MBO/HBO/Universiteit), medewerker bij een kennisinstituut, gezondheidsfonds of zorgverzekeraar, adviseur of consultant? U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan Jeugd in Onderzoek 2017.

Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website