Op dinsdag 30 juni organiseert ZonMw een inspirerend en gevarieerd programma waarin we terugblikken op 20 jaar ZonMw onder leiding van Henk Smid. Onze nieuwe directeur Véronique Timmerhuis en bestuursvoorzitter Jeroen Geurts vertellen over de ontwikkelingen voor de komende periode.

20 jaar ZonMw

Tijdens dit congres staan we stil bij 20 jaar ZonMw en kijken we vooruit aan de hand van ons nieuwe beleidsplan. Het realiseren van impact en het terugbrengen van de sociaal economische verschillen zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. Onder leiding van Martijn van Calmthout geven Véronique Timmerhuis en Jeroen Geurts inzicht in de aanpak van ZonMw op deze thema's.

Participatie

Daarnaast vertellen Martijntje Bakker en Bas Bloem over de ontwikkeling van participatie in de gezondheidszorg. Welke kansen liggen er? En hoe heeft participatie bijgedragen aan de gezondheid van verschillende doelgroepen? Aan de hand van een aantal aansprekende projecten, gaan we in gesprek met projectleiders, experts en niet te vergeten: met elkaar.

Uiteraard is er na afloop de mogelijkheid tot netwerken. Het belooft een inspirerend en interactief programma te worden voor alle genodigden. 

Deelname

Deelname is op uitnodiging. 
 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website