Wat kunnen we leren van 1001 voorbeelden van medisch specialisten zodat de juiste zorg op de juiste plek voor iedere patiënt mogelijk wordt? Deze vraag staat centraal tijdens het online congres '1001 Voorbeelden Juiste zorg op de juiste plek'.

Voor wie?

Medisch specialisten, verpleegkundigen, huisartsen, paramedici, bestuurders en beleidsmakers en andere belangstellenden kunnen zich nu inschrijven voor dit geaccrediteerde congres.

Wanneer?

8 september 2021, 13.00 - 17.30 uur.

Programma

Onder leiding van dagvoorzitter Twan Huys laten medisch specialisten zien hoe zij samen met hun zorgcollega’s toegankelijke, innovatieve en betaalbare zorg mogelijk maken voor iedere patiënt. Daarnaast wil de Federatie Medisch Specialisten tijdens dit congres samen met zorgbestuurders, zorgverzekeraars en de overheid oplossingen aanreiken voor belemmeringen die juiste zorg op de juiste plek nog in de weg staan. Kijk voor meer informatie over het congres op de website van de Federatie Medisch Specialisten.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van de Federatie Medisch Specialisten.

Juiste Zorg op de Juiste Plek en ZonMw

Zorg voorkomen, verplaatsen en vervangen. Dat is de essentie van het ZonMw-programma 'Juiste Zorg Op de Juiste Plek' (JZOJP). Samen de zorg echt veranderen. Onnodig dure of overbodige zorg voorkomen en de zorg verplaatsen - naar dichter bij mensen thuis, in hun eigen vertrouwde leefomgeving. Zorg vervangen door nieuwe en andere vormen van zorg - zoals e-health, domotica of sociaal en maatschappelijk werk.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website