Op 8 maart organiseert Academische Werkplaats Samen op School een College Tour ‘Samen op School’. Kom voor de laatste wetenschappelijke stand van zaken op het gebied van samenwerking tussen ouders, gemeente, jeugdhulp en onderwijs naar Almere.

Programma

Met een interactieve lezing van Jantien Gerdes: “hulpverleners en onderwijsprofessionals zijn in naam bevriende mogendheden, maar in werkelijkheid is regelmatig sprake van een gewapende vrede en wederzijds onbegrip.”

En een interactieve lezing van Sharon Stellaard: “In deze lezing zal u niet horen dat het kind dan wel het gezin centraal moet worden gezet, dat er bestuurlijke lef nodig is of dat we terug moeten naar de bedoeling. Dat hoort u waarschijnlijk al op alle andere plekken waar u komt. In deze lezing zal u te weten komen wat typemachines en het uitblijven van transformatie met elkaar te maken hebben.”
 
Jantien en Sharon doen promotie onderzoek binnen de Academische werkplaats ‘Samen op School’. Daarnaast is Jantien werkzaam in het Voortgezet Onderwijs (SGL in Lelystad) als docent en Sharon is werkzaam bij jeugdhulpaanbieder Vitree waar zij een actieve rol vervult op het vlak van transformatie en de ontwikkelingen binnen het zorglandschap in de regio Flevoland.
 

Locatie en tijd

09:30 – 12:00 uur in Almere

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden naar deze mooie gelegenheid om wetenschap met praktijk te verbinden?
Meld je snel aan bij: B.Eghuizen@windesheim.nl

De uitnodiging en het programma zijn ook op de website terug te vinden: www.samenopschool.org/college-tour/

 

 

 

 

 

Daarna is ruimte voor vragen en discussie. 

College Tour start om 09:30 uur en duurt tot 12:00 uur. Meld je wel aan via de mail (B.eghuizen@windesheim.nl), want het aantal zitplaatsen is beperkt. 

Lees meer op de website van samenopschool.org.

Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website