Kwalitatieve en betaalbare zorg voor in de toekomst. Daar zetten de projecten binnen het Citrienfonds zich samen met zorgpartijen in Nederland jaren voor in. Wat was precies hun impact, en hoe gaat het nu verder met alles wat al bereikt is? Kom het te weten op het Citrienfonds Impactfestival op 13 oktober 2022.

De programma's binnen het Citrienfonds, over eenduidig registreren, e-health, het terugdringen van onnodige zorghandelingen en regionale samenwerking in de oncologische zorg, lopen bijna ten einde. Daarom is het tijd voor een feestje! Op het Impactfestival komen, in een fijne festivalsfeer met foodtrucks en muziek, mooie resultaten aan bod en de gedeelde conclusies en succesfactoren van het in de praktijk brengen van die resultaten. Ook is er aandacht voor een blik op de toekomst: wat is er nodig om nog verder te komen?

Voor wie?

Het Impactfestival is voor iedereen die belangstelling heeft voor het Citrienfonds en de Citrienfondsprogramma's Registratie aan de bron, E-health, Doen of laten? en Naar regionale oncologienetwerken.

Programma en locatie

Het Impactfestival vindt plaats in de Prodentfabriek in Amersfoort en duurt van 12.00 tot 17.30 uur. De Prodentfabriek is een kwartiertje lopen vanaf Amersfoort Centraal. Ook is er een parkeergarage naast het terrein.

Aanmelden

Meld u aan voor het Impactfestival op de website van het Citrienfonds. Deelname is gratis. Benieuwd naar het volledige programma? Houd dan deze website in de gaten!

ZonMw en het Citrienfonds

Met het Citrienfonds dragen we bij aan het bevorderen van een duurzame gezondheidzorg dat is erop gericht om te zorgen dat de kwaliteit van zorg goed blijft en de zorg ook in de toekomst betaalbaar blijft. Nu de vraag naar zorg en de mogelijkheden binnen de zorg toenemen. Het Citrienfonds werkt samen met zorgpartijen uit heel Nederland aan het eenduidig registreren van de juiste zorginformatie, het efficiënter, makkelijker en toegankelijker maken van de zorg met e-health, het terugdringen van onnodige zorghandelingen en het stimuleren van regionale samenwerking in de zorg voor mensen met kanker. Het Citrienfonds is een initiatief is van de Nederlandse Federatie van Universitair medische centra (NFU) en wordt mede mogelijk gemaakt door ons.

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website