ZonMw organiseert op donderdagochtend 14 april 2022 een bijeenkomst over zorgevaluaties. Deze zesde bijeenkomst voor zorgevaluaties heeft als thema ‘Sneller van resultaat naar richtlijn en praktijk’.

In de afgelopen periode is er veel aandacht geweest om zorgevaluatieresultaten te vertalen in richtlijnen. Het doel van deze bijeenkomst is om inzicht te geven hoe na aanpassing in de richtlijn de interventie uiteindelijk ook toegepast gaat worden in de praktijk.

Zorgevaluaties staan onverminderd hoog op de agenda van zorg- en beleidspartijen omdat met die kennis niet alleen gezondheidswinst voor de patiënt bereikt kan worden, maar ook onnodige kosten kunnen worden vermeden. De zorgevaluaties die worden uitgevoerd met subsidies uit de programma’s DoelmatigheidsOnderzoek, SEENEZ, de Kwaliteits-en Doelmatigheidsagenda op 30 aandoeningen, Leading the Change en Zorgevaluatie en Gepast gebruik (ZE&GG), dragen hier in belangrijke mate aan bij.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de bijeenkomst op 14 april 2022. Het is alweer de zesde bijeenkomst in samenwerking met de Federatie Medisch Specialisten die aansluitend op het ochtendprogramma hun symposium verzorgen. Op onze website kunt u informatie vinden over de vorige edities.

Praktische informatie

Datum: 14 april 2022
Tijd:     10:00-12.45 uur
We hopen u op 14 april 2022 live te kunnen verwelkomen. Mocht de situatie dat niet toelaten, dan maken we de switch naar een online bijeenkomst. U wordt tijdig geïnformeerd over de locatie en over de vorm van de bijeenkomst.

Aanmelden

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan via het aanmeldformulier.

 

De bijeenkomst Zorgevaluatie ‘Sneller van resultaat naar richtlijn en praktijk’ vindt plaats in de ochtend, voorafgaand aan het symposium Zorgevaluatie van de FMS. Wilt u aansluitend deelnemen aan het symposium van de FMS (op dezelfde locatie). Dat kan. U moet zich hiervoor apart aanmelden bij de FMS.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website