ZonMw organiseert dit jaar op vrijdagochtend 26 november 2021, voorafgaand aan het FMS Symposium Zorgevaluatie, een fysieke bijeenkomst over zorgevaluaties. Deze bijeenkomst heeft als thema ‘Sneller van resultaat naar richtlijn en praktijk’.

In het afgelopen jaar is er veel aandacht geweest om zorgevaluatieresultaten te vertalen in richtlijnen. Het doel van deze bijeenkomst is om inzicht te geven hoe na aanpassing in de richtlijn de interventie uiteindelijk ook toegepast gaat worden in de praktijk. Als u een zorgevaluatie project uitvoert binnen het programma DoelmatigheidsOnderzoek van ZonMw, programma ZE&GG of via Leading the Change, of wanneer de uitkomsten van zorgevaluaties straks interessant kunnen zijn voor uw organisatie kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst.

Zorgevaluaties staan onverminderd hoog op de agenda van zorg- en beleidspartijen omdat met die kennis niet alleen gezondheidswinst voor de patiënt bereikt kan worden, maar ook onnodige kosten kunnen worden vermeden. De zorgevaluaties die worden uitgevoerd met subsidies uit de programma’s DoelmatigheidsOnderzoek, SEENEZ, de Kwaliteits-en Doelmatigheidsagenda op 30 aandoeningen, Leading the Change en Zorgevaluatie en Gepast gebruik (ZE&GG), dragen hier in belangrijke mate aan bij.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de bijeenkomst op 26 november 2021. Het is alweer de zesde bijeenkomst in samenwerking met de Federatie Medisch Specialisten die aansluitend op het ochtendprogramma hun symposium verzorgen. Op onze website kunt u informatie vinden over de vorige edities.

Praktische informatie

Datum: 26 november 2021
Tijd:      10:00-12.45 uur
Locatie: de Fabrique, met indien nodig, inachtneming van 1.5 meter afstand

Aanmelden

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan via het aanmeldformulier op onze website.

N.b. Aansluitend deelnemen aan het symposium Zorgevaluatie van de FMS?
Dat kan. Het symposium vindt aansluitend op dezelfde locatie plaats. U moet zich hiervoor apart aanmelden bij de FMS. Meer informatie over het programma zie website FMS.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website