Het 8e NCPZ wordt georganiseerd door Palliactief, in samenwerking met ZonMw. Sessievoorstellen kunnen worden ingediend tot uiterlijk 1 mei 2020.

Thema

Het thema van het 8e NCPZ is ‘Palliatieve zorg: Elke keer anders’ Noodzaak voor maatwerk! De behoefte aan fysieke, sociale, psychologische en/of spirituele zorg en de variatie waarin ze een rol spelen bij een individuele patiënt maken elke situatie weer uniek. Dat is wat palliatieve zorg zo bijzonder maakt.

Programma

Op 1 mei a.s. wordt het programma van het congres bekend gemaakt. Op donderdag en vrijdag zijn er telkens 2 plenaire voordrachten en 2 rondes met parallelsessies. Elke plenaire voordracht heeft als thema een van de dimensies van palliatieve zorg. De sprekers worden binnenkort bekendgemaakt. Het programma op de openingsavond op 4 november staat in het teken van het 10-jarig bestaan van Palliactief en het einde van het 5-jarige ZonMw-programma Palliantie. Meer dan zorg.

Sessievoorstellen indienen

Ook voor het 8e NCPZ is er de mogelijkheid om voorstellen in te dienen voor 1 van de parallelsessies. Zowel op donderdag 5 als vrijdag 6 november zijn er elke dag 2 rondes met parallelsessies. Een sessie duur 1 uur en 3 kwartier. U stuurt uw sessievoorstel naar info@palliactief.nl.  

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website