Op 20 en 21 april 2021 vindt de 6e internationale conferentie van het Joint Programming Initiative ‘A Healthy Diet for a Healthy Life’ plaats. Centraal staat hoe een systematische aanpak voor een voedselsysteembenadering gerealiseerd kan worden. Wat betekent dit voor wetenschappers en op beleidsniveau? En hoe kunnen we die twee beter met elkaar verbinden? Ook staan we stil bij de bereikte mijlpalen in het 10-jarig bestaan van JPI HDHL.


  Programma

  Dit jaar is de conferentie verdeeld over twee dagen: de ochtend van 20 april en de middag van 21 april in een digitale conferentieomgeving met een aantal aansprekende keynotes.

  Dr. Sébastien Treyer (uitvoerend directeur van het Instituut voor Duurzame Ontwikkeling en Internationale Betrekkingen) spreekt over het verbinden van onderzoek met beleid en de behoeften van de samenleving. Hoogleraar humane voeding John Mathers (Newcastle University, vice voorzitter van de wetenschappelijke adviesraad van JPI HDHL) neemt de deelnemers mee in de ontwikkeling van voedingsonderzoek in het licht van 10 jaar JPI HDHL.

  Een breed scala aan onderwerpen komt aan bod in (interactieve) workshops, een panel discussie en inspiratie sessies. Onder andere over het snijvlak van lichaamsbeweging en voedingsonderzoek en het verbeteren van internationale samenwerking.

  Tijden

  • 20 april 2021 - 10.00-13.30
  • 21 april 2021 - 14.00-17.00

  Aanmelden

  Aanmelden voor de conferentie kan via deze link.

  Meer informatie

  Naar boven
  Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website