Bent u aanbieder of inkoper van ondersteuning of zorg en wilt u een e-health toepassing(en) opschalen en borgen? Dan is de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET) wellicht iets voor uw samenwerkingsverband.

Langer zelfstandig thuis met hulp van e-health

Het op grotere schaal en structureel inzetten van e-health in de zorg en ondersteuning van mensen thuis is waar de nieuwe Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) over gaat. E-health om het voor méér mensen mogelijk te maken dat zij langer zelfstandig thuis kunnen wonen. E-health om het voor zorgverleners mogelijk te maken een betere kwaliteit van dienstverlening te kunnen leveren met minder werkdruk en meer voldoening. En e-health die het voor gemeenten en zorgverzekeraars mogelijk maakt om met dezelfde budgetten meer mensen te helpen.

Voor wie is de bijeenkomst bedoeld

Bent u een aanbieder van zorg en/of ondersteuning (Wmo 2015, Zvw, Wlz (thuis)) en wilt u samenwerken met tenminste één zorgaanbieder (gemeenten, verzekeraars, zorgkantoren) en andere partijen zoals eindgebruikers (cliënten, mantelzorgers, professionals) of leveranciers van e-health toepassingen? Dan kunt u namens het samenwerkingsverband – het zogenaamde innovatiecluster e-health – een aanvraag voor subsidie indienen.  

Hoe dat moet en wat de spelregels zijn, leggen wij u graag uit tijdens de informatiebijeenkomst. Bent u niet in de gelegenheid om naar Utrecht te komen? Dan kunt u zich ook aanmelden voor de live stream van deze bijeenkomst. U kunt op uw eigen werkplek de bijeenkomst volgen en uw vragen stellen.

Voorlopig programma

13:00 uur    registratie bezoekers
13:30 uur    welkom en opening
13.40 uur    toelichting SET-regeling en vragen
14.15 uur    toelichting SET-up ondersteuning projecten
14.30 uur    workshop coalitievorming
15.30 uur    gelegenheid voor individuele vragen aan de adviseurs
                  borrel
17.00 uur    einde bijeenkomst

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats in het Beatrixgebouw, Jaarbeurs in Utrecht. Geeft u bij uw aanmelding alstublieft aan of u naar de bijeenkomst komt, of dat u de bijeenkomst via de live stream wilt volgen.

U kunt zich hier aanmelden.

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en ZonMw

Meer informatie

Voor meer informatie over de regeling en hoe u de aanvraag kunt indienen, kijkt u hier RVO.
Voor meer informatie over SET-up en andere interessante links kijkt u op de ZonMw SET pagina.

Heeft u vragen over de bijeenkomst? Mail deze dan naar SET@zonmw.nl.

 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website