Internationale samenwerking

Nederland is een uitstekend land voor zorginnovaties. Steeds beter weten wij als Nederlandse zorgvernieuwers de weg naar het buitenland te vinden. Nederland is een goed land om te starten als zorgvernieuwer, maar te klein om écht te groeien. Maar hoe pak je dat aan? En wat moet je allemaal weten? Daar vindt u op deze pagina meer informatie over.

Relevante links

Op zoek naar internationale partners?

Bij AAL-projecten moet er samengewerkt worden met internationale partners. Maar het vinden van die partners is niet altijd even makkelijk. Daarom heeft het Europese AAL-programma een Partner Search Tool ontwikkeld, om die zoektocht makkelijker te maken.

Ga naar de Partner Search Tool

Kennisbank internationalisering

Nederland is een uitstekend land voor zorginnovaties. Steeds beter weten wij als Nederlandse zorgvernieuwers de weg naar het buitenland te vinden. Nederland is een goed land om te starten als zorgvernieuwer, maar te klein om écht te groeien. Maar hoe pak je dat aan? En wat moet je allemaal weten? En waar vind je deze informatie? Deze kennisbank van Zorg voor Innoveren helpt je op weg.

Ga naar de kennisbank

Word lid van de LinkedIn-groep

In de LinkedIn-groep van Active & Assisted Living vinden internationale partners die zich bezig houden met het ontwikkelen van ICT-oplossingen voor ouderen elkaar. Ook kunt u in deze groep op zoek naar internationale partners voor uw project.

Word lid van de LinkedIn-groep

Ga naar...

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website