Interdisciplinaire en kennisketenbrede consortia worden opgeroepen om onderzoeksvoorstellen in te dienen die het brede en vernieuwende karakter van de Nationale Wetenschapsagenda (NWA) tot uitdrukking brengen.

De aanvragen vallen binnen één of meer NWA-routes en adresseren één of meer van de 140 clustervragen. De routes en clustervragen zijn te vinden in het portfolio voor Onderzoek en Innovatie.
Het doel van de NWA-ORC 2020/21 call for proposals is het stimuleren van onderzoek en innovatie gericht op het portfolio van de 25 routes en de bijbehorende 140 clustervragen in de NWA. Dit onderzoek dient te worden opgezet en uitgevoerd door interdisciplinaire consortia, waarin de gehele breedte van de kennisketen en relevante maatschappelijke partners vertegenwoordigd zijn.

De deadline voor het online aanmelden van een initiatief via de NWO-website is 1 oktober 2020. Alle indieners van initiatieven in het veld van de route sport en bewegen zullen voor een matchmaking worden uitgenodigd op 5 november in de ochtend. Deelname aan de matchmakingsessie is verplicht om een aanvraag te mogen doen.

Op 17 september (13:30-15:30) vindt er een webinar over de NWA subsidieronde. Informatie en aanmelden via deze pagina.
Kijk voor alle informatie en voorwaarden op de financieringspagina van NWO.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website